Assistent Accountant

Assistent accountants voor vestiging Bilthoven en Arnhem

Voor onze vestigingen in Bilthoven en Arnhem zijn wij op zoek naar een assistent accountant (beginnend of gevorderd) voor 32 - 40 uur per week. Wij zoeken een leergierige en ambitieuze collega die gedreven is om financiële puzzels op te lossen. en oog heeft voor detail om bedrijven hun financiële doelstellingen te laten bereiken. Als jij een teamspeler bent die gedijt in een dynamische omgeving en niet bang is om uitdagingen aan te gaan, dan ben jij degene die we zoeken!

Wie zijn wij?

Wij zijn het accountantskantoor met passie voor zorg, welzijn en het MKB. Als De ZorgAccountants zijn wij gespecialiseerd in de gezondheidszorg en hebben een aansprekend klantenbestand in het MKB. Met onze locaties in Bilthoven, Arnhem en Groningen bieden wij onze dienstverlening landelijk aan. Door onze jarenlange ervaring hebben we ruime kennis van de branche en werkprocessen waardoor we onze klanten proactief advies kunnen bieden. Zo staan wij voor zorgeloos ondernemen.

Onze passie voor de zorg kenmerkt zich door een goed begrip van relevante wet- en regelgeving, de inzet van deskundige medewerkers en bovenal een persoonlijke benadering. En deze persoonlijke benadering zie je ook terug op onze kantoren, waar een informele sfeer heerst. We spreken elkaar eenvoudig aan en lopen graag even bij elkaar op kantoor naar binnen voor een vraag of gewoon een praatje. Wij vinden het belangrijk dat je bij De ZorgAccountants echt jezelf kunt zijn!

Functie-omschrijving

Als assistent accountant (beginnend of gevorderd) bij De ZorgAccountants verricht je uiteenlopende werkzaamheden. Hoe meer kennis en ervaring je hebt of opdoet, hoe meer zelfstandigheid je krijgt. Een greep uit de werkzaamheden: 

 • Je verricht werkzaamheden op het gebied van financieel beheer, fiscaliteiten, analyses, rapportages en samenstelwerkzaamheden. Denk hierbij aan het samenstellen van jaarrekeningen, verwerken van financiële administraties, het verzorgen van belastingaangiften en het opstellen van relevante managementinformatie;
 • Je voorziet je klanten van de beste inzichten, ondersteuning en adviezen en leert hen steeds beter kennen. Je doorgrondt jouw klanten en wordt vervolgens betrokken bij het opstellen van adviezen en de bespreking ervan;
 • Je houdt korte lijnen en schakelt snel, zowel binnen het team als naar onze klanten;
 • Je behoudt een goed evenwicht tussen zelfstandigheid en samenwerken.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een hbo opleiding afgerond (of gestart) in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of SPD bedrijfsadministratie. Heb je geen hbo opleiding afgerond, maar wel de nodige ervaring? Neem dan gerust contact met ons op! 
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij een accountantskantoor of in een brede financieel-administratieve functie in het bedrijfsleven. Ben je beginnend assistent accountant? Dan is dit geen vereiste;
 • Je wil jezelf (blijven) ontwikkelen in het vak van accountant;
 • Je beschikt over een proactieve werkhouding, sterk analytisch vermogen en je staat sterk in je schoenen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij bij ons op je plek zit. Je komt daarom te werken in een omgeving waarin er écht naar je omgekeken wordt, je afwisselend werk doet en de kans krijgt om van A tot Z betrokken te zijn bij de klanten. Wanneer je bij De ZorgAccountants komt werken mag je daarom het volgende van ons verwachten:

 • Uitstekend salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Scholingsmogelijkheden om bijv. door te studeren;
 • Prettige werkomgeving, goede begeleiding en volop groeikansen;\
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren?

Ben jij die assistent accountant die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Heleen Blaauw, via h.blaauw@dezorgaccountants.nl. We kijken uit naar je reactie!

De ZorgAccountants

Soestdijkseweg Zuid 179

3721AB Bilthoven

T: 088 10 20 800

E: info@dezorgaccountants.nl 

Volg ons: